Hvem er jeg

Mit navn er Dorthe Dybro.

Jeg har en holistisk tilgang til livet og fokuserer med mine behandlinger, målrettet på, at få det enkelte menneske i balance, og derved en forbedret livskvalitet.

Jeg er energisk, livsglad og imødekommende, er vild med solen, rejser og mødet med nye mennesker og kulturer. ” Smilet er den korteste vej mellem mennesker” er mit yndlings citat.

Jeg har en bred vifte af uddannelser og kurser inden for alternativ behandlingsformer.

  • Jeg er uddannet terapeut hos ”International Institute Face & Temprana Reflex Therapy” v/ Lone Sørensen, Barcelona

  • Japasnk Lifting, v/ Lone Sørensen Institut

  • Bipolar Traume – og Stressterapi v / Lone Sørensens Institut

  • Certificeret  livsstil -og stress Coach  samt NLP practitioner v/ Pete Andersen og  Bjarne Toftegaard

  • Certificeret  Mindfulness instruktør v/ ATVORK skolen

  • Udannet Økonoma

  • Formidler og sælger af Power Medic Laser

  • 25 års ledelseserfaring inden for sund kost og ernæring, samt storkøkkenproduktion og arbejdsmiljø.

 

Jeg uddanner mig løbende, så jeg hele tiden holder mig ajour med ny viden og nye teknikker.

Privat bor jeg i en haveforening på Amager, sammen med min cykelentusiastiske kæreste, og elsker når mine skønne voksne børn deler deres tid og oplevelser med mig.

IMG_5842.jpg

Sagt om mig

Linda.jpg

En time hos Dorthe er som en time i himlen - ren luksus. Du bliver mødt med en varm og rar velkomst i rolige omgivelser.
Jeg har prøvet Refleks terapi hos Dorthe 4 gange og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det er en fantastisk, dejlig, afslappende behandling, som løsner og samtidig  strammer op.
Dorthe du er super dygtig og det er bestemt ikke sidste gang at jeg skal behandles af dig. TAK for dig.

Linda Spangenfeldt

Jeg kan på det varmeste anbefale Dorthe, hun har magiske hænder og har fået styr på  mine nakkespændinger, dårligt knæ og en øm lænd, og ikke mindst mit stofskifte. Jeg har oplevet en ro og bedre energi efter mine behandlinger.  Så forkæl dig selv med en behandling. Efter et forløb, holder jeg det ved lige med behandlinger  hver 5.uge.

Lene Lillelund
Lene.jpg
martine_redigerede_redigerede_redigerede

Dorthe er en ildsjæl, som brænder for det hun laver, hvilket skinner igennem, så snart man træder ind af døren. Dorthe er professionel, dygtig, og besidder en bred faglig viden, og har derudover den skønneste personlighed. Jeg har haft stor gavn af kombinationen af behandlinger, der blev målrettet efter behov, både til fysiske og psykiske problematikker. Det er både afslappende og effektivt.

Martine Bissenbacker

Ansigtsrefleks behandlingerne hos Dorthe er en ekstrem fantastisk oplevelse. Dejlig, afslappende og velgørende, men også fordi det rent faktisk rykker noget.
Det giver en strøm af energi i kroppen og klarhed i tanker og sind – og som scleroseramt skræddersyer Dorthe behandlingen til mig.

Franciska Vesterholm
franc_pix_redigerede.jpg