Fiskeolie

Ren omega-3 olje fra 100% arktisk vildtfangede fisk tilsat 25% økologisk, koldpresset olivenolie samt vitamin D3 og en frisk smag fra naturlig citron.

Bestil dit olieforløb her

Resultater viser at ved brug af EQ Pure Arctic Oil i minimum 120 dage, har de fleste opnået en bedre fedtsyre balance i kroppen. EQ Pure Arctic Oil består af ren omega-3 olie fra torsk fisket i det kolde, næringsrige arktiske hav udenfor den norske kyst.

  • Ikke tilsat andre fiskeolier eller syntetiske tilsætningsstoffer;

  • En balanceret olie for et optimalt forhold mellem mængde omega-6 og omega-3;

  • Godt for hjerte-/kar, hjerne, syn, immunforsvar og muskler;

  • Bidrager til normalt blodtryk og normalt kolesterol-, kalcium- og triglyserid niveau (fedt) i blodet;

  • Fiskeolien er MSC- og CoC-certificeret og kommer fra bærekraftig norsk fiskeindustri;

  • Tilsat polyfenoler (antioxidanter) fra en økologisk koldpresset olivenolie af høj kvalitet, vitamin D3 og en frisk smag af citron;

  • 100% naturlig
     

Indroduktions pris: kr.  799 + porto for 2 flasker olie og 2 tests.


Vi anbefaler dobbelt dosering den første måned – du vil derfor modtage 2 flasker EQ Oil i din første levering.

Med et EQ Premiumabonnement modtager du med start i 2. abonnementsmåned en flaske af vores EQ Oil for kun 339 DKK + 39 kr. i forsendelse & håndtering.

Dit forløb starter med en anonym bloddråbetest. Den sendes til en laboratorium, hvor dit omega 3 niveau måles. Også din ratio mellem Omega 3 og 6 måles, for det er den ratio der helst skal ligge i et forhold under 1:4. Normalpris for denne undersøgelse er 998 kr. 5 måneder henne i forløbet får du får en test tilsendt, så du kan måle niveauet af omega 3 og 6, og se forskellen fra du startede på olien.

 

Læs mere og bestil dit olieforløb her