Vegansk Olie

EQ Pure Vegan Oil er ren omega-3 olie fra 100% vegansk, bæredygtig og frisk mikroalge af typen Schizochytrium sp. med koldpresset, økologisk olivenolie af høj kvalitet – tilsat naturlig appelsinsmag og antioxidantblanding af æterisk rosmarin ekstrakt, vitamin E og vitamin D2.

Bestil dit olieforløb her

Plantebaserede diæter har et lavt indhold af de sunde langkædede omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA). Vigtigheden af omega-3 kan ikke overvurderes – det har vist sig, at disse fedtsyrer blandt andet kan sænke kolesterol- og triglyceridniveauet, beskytte mod inflammation og reducere risikoen for hjertesygdom.

Nu tilbydes også et vegansk alternativ, der indeholder de samme mængder af  EPA + DHA som EQ Pure Arctic Oil.

En lang række videnskabelige rapporter bekræfter, at et måltid baseret på friske mikroalger kan erstatte fiskeolie for personer, der ikke spiser fiskeprodukter.

  • Rig på omega-3 EPA og DHA fedtsyrer og antioxidanter

  • Bidrager i forhold til en potentiel anti-inflammatorisk behandling, og forebygger hjertesygdomme

  • En afbalanceret olie, der sikrer et optimalt forhold mellem mængden af omega-6 og omega-3

  • God for immunsystemet, blodtryk og blodets triglyceridindhold (fedt)

  • Vitamin D2 bidrager til at vedligeholde sunde tænder og knogler

  • Mikroalgerne vokser i renset saltvand og indeholder derfor ingen miljømæssige giftstoffer

  • Mærket med V-Label, der er en garanti for gennemsigtighed og kvalitet for veganere og vegetarer

  • Ifølge en lang række kliniske studier, har mikroalgen Schizochytrium sp. en anti-inflammatorisk effekt

Indroduktions pris: kr.  1498 + porto for 2 flasker olie og 2 tests. Vi anbefaler dobbelt dosering den første måned – du vil derfor modtage 2 flasker EQ Pure Vegan Oil i din første levering.

Med et EQ Premiumabonnement modtager du med start i 2. abonnementsmåned en flaske af vores EQ Pure Vegan Oil for kun 599 DKK + 39 kr. i forsendelse & håndtering. 

Dit forløb starter med en anonym bloddråbetest. Den sendes til en laboratorium, hvor dit omega 3 niveau måles. Også din ratio mellem Omega 3 og 6 måles, for det er den ratio der helst skal ligge i et forhold under 1:4. Normalpris for denne undersøgelse er 998 kr. 5 måneder henne i forløbet får du endnu en test tilsendt, så du kan måle niveauet af omega 3 og 6, og se forskellen fra du startede på olien. 

 

Bestil og læs mere om dit olieforløb her